Nieuws

• Cursus gietasfalt November 2018
• Internationaal Gietasfalt Congres Oct. 2018
• Cursus gietasfalt November 2017
• Paul Steenmans vervoegt Tony De Jonghe
• Internationale Gietasfalt Vereniging
• Gepersonaliseerde aanpak

• Nieuwe website

(Mei 2018) Cursus gietasfalt in Wallonië (November 2018).
Eéndaagse cursus over gietasfalt en infrastructuurtoepassingen wordt gegeven bij AFAPME in Gilly. Nadere inlichtingen vind je hier binnenkort.

(April 2018) Internationaal Gietasfalt Congres - Congrès International de l'asphalte coulé (Oct. 2018).
Op 18 en 19 oktober wordt het jaarlijkse congres van de Internationale Gietasfalt Organisatie ingericht in Chongqing (China). Voor meer inlichtingen en inschrijving kan u terecht op http://www.mastic-asphalt.eu/fr/etc/talon-dinscription.html

(Maart 2017) Paul Steenmans vervoegt Tony De Jonghe.
Dhr Paul Steenmans van de firma Gama is met pensioen. Maar gezien zijn jarenlange ervaring heeft BGO gevraagd om samen met Tony De Jonghe BGO te ondersteunen. Paul heeft dat aanvaard en zal zich dus vanaf heden inzetten voor de promotie en de technische bijstand van gietasfalt.

(Juni 2016) Cursus Gietasfalt te Gent November '16 (VOLZET).
Deze cursus wordt gespreid over 2 namiddagen. De eerste namiddag wordt gesproken over het product gietasfalt, samenstelling, productie, verwerking. Tijdens de tweede namiddag wordt 1 toepassing behandeld, namelijk alle mogelijke infrastructuurwerken.

(Oktober 2016) Internationale Gietasfalt Vereniging.
De volgende vergadering van de Internationale Gietasfalt Vereniging wordt gehouden in Verona (Italië) op 6 en 7 October 2016. Nadere informatie volgt nog.

(Februari 2015) Gepersonaliseerde aanpak.
Graag komen wij de mogelijkheden van gietasfalt presenteren bij u op kantoor. Gelieve ons een mail te sturen of een telefoontje en wij maken een afspraak.

(September 2014) Nieuwe site.
Het was wel even wachten maar al zeggen we het zelf ... meer dan de moeite waard onze nieuwe site. Vol praktische uitleg, bestekken en meer.

Copyright : OBAC-BGO 2017